Η Σάσα Μπάστα δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή της γέννησης της κόρης της!

Η Σάσα Μπάστα δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή της γέννησης της κόρης της!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Σάσα Μπάστα, καθώς το πρωί της Τετάρτης έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθάνα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού της. Στην πρώτη βλέπουμε την μπέμπα της που μόλις έχει βγει στον κόσμο και στη δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο.

Η Σάσα Μπάστα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο ‘’αληθινη’’ φωτογραφία... για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου... την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου... κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas... ο μπαμπάς σου... ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι...κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου...».

Scroll To Top