Ο Tom Cruise ενδιαφέρεται για τη Shakira, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

Νεότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Χολιγουντιανό σταρ να επιμένει στο ενδεχόμενο να πλησιάσει λίγο περισσότερο την Κολομβιανή ποπ σταρ, παρά το «άκυρο» που του έδωσε.

Η ισπανική «Marca», θέλει τον πρωταγωνιστή των «Top Gun» ταινιών, να έχει ενθουσιαστεί πολύ μετά τη συνάντησή τους στο Grand Prix του Μαϊάμι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος είπε στον στενό του κύκλο ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει». Από την άλλη, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της Shakira που μίλησε στην Daily Mirror, είπε ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται μεν κολακευμένη, αλλά εξακολουθεί να μην θέλει να βγει ραντεβού με τον Cruise.

«Ο Tom Cruise προχώρησε ήδη σε μερικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της» γράφει η Marca. Αφού γνώρισε τη Shakira, ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη μελλοντική του σύντροφο και όπως τονίζεται στο άρθρο «μία γυναίκα για όλη του τη ζωή».

Η Shakira δεν θέλει να προσβάλει τον Tom Cruise

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που της έχει δείξει, η Shakira δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, αλλά παράλληλα δεν θέλει και να τον προσβάλει. «Θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι ήταν απλώς φιλική απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη Shakira να φέρει σε δύσκολη θέση ή να αναστατώσει τον Cruise, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της.

«Η Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να σταματήσει να τη φλερτάρει» γράφτηκε τέλος, στο ισπανικό site.

Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Hollywood – Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες

Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Cruise δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του. Πρόσφατα, μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Tom Cruise είπαν στο Radar Online, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

Ο ρόλος της Σαηεντολογίας

Ένας από τους λόγους που ο Cruise βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Τομ Κρουζ θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.