Η Sharon Stone έκανε μήνυση στην ράπερ Chanel West Coast - Τι συνέβη;

Η Sharon Stone έκανε μήνυση στην ράπερ Chanel West Coast - Τι συνέβη;

H Sharon Stone έκανε μήνυση στην ράπερ Chanel West Coast επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της στο τραγούδι της «Sharon Stoned».

Στη μηνυτήρια αναφορά, που έχουν στα χέρια τους τα Hollywood Reporter και Rolling Stone, η 61χρονη ηθοποιός υποστηρίζει πως η Chanel, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Chelsea Chanel Dudley, προσπαθεί να επωφεληθεί οικονομικά από το «απίστευτο επίπεδο δόξας και δημοφιλίας» της ηθοποιού και μηνύει την 31χρονη ράπερ επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της «για εμπορικούς σκοπούς χωρίς συγκατάθεση» Στο τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 2018, η Chanel επαναλαμβάνει στο ρεφρέν την φράση: «Sharon, Sharon, Sharon stoned». «Το τραγούδι χρησιμοποιεί επανειλημμένα το όνομα "Sharon Stone" στους στίχους του. Περισσότερα από το ένα τέταρτο του κομματιού δεν περιλαμβάνει τίποτε άλλο παρά την Dudley να επαναλαμβάνει το όνομα», αναφέρεται στη μήνυση.

Η 31χρονη ράπερ εκτός από το όνομα της ηθοποιού, αναπαριστά στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού και τη διάσημη σκηνή της Sharon Stone από την ταινία «Βασικό Ένστικτο», αλλά και σκηνές από το «Casino». Στη μήνυση αναφέρεται επίσης πως η Chanel χρησιμοποίησε το όνομα της Stone «για να προωθήσει την πώληση προϊόντων κάνναβης» καθώς ραπάρει τη φράση «Sharon stoned», όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον υπό την επήρεια μαριχουάνας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top