Η συγκίνηση της Χριστίνας Χειλά – Φαμέλη μιλώντας για την αποχώρησή της από τις «Άγριες Μέλισσες»

Η συγκίνηση της Χριστίνας Χειλά – Φαμέλη μιλώντας για την αποχώρησή της από τις «Άγριες Μέλισσες»

 

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» ήταν την Τετάρτη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για το τέλος της παρουσίας της στη δραματική σειρά.

«Συγκινήθηκα χθες που το είδα. Γιατί κατάλαβα πως τέλειωσε αυτό το ταξίδι. Σκέφτηκα τον Λάμπρο που κλαίγαμε πραγματικά σε αυτή τη σκηνή και μου έλεγε “θα φύγεις δηλαδή”. Ήταν πολύ φορτισμένη ημέρα.

Ήμασταν πάρα πολύ μέσα, συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι. Έγινε πολύ γρήγορα η λήψη, βγήκε με την πρώτη. Ήταν σινεμά εκείνη η ημέρα για μένα. Είναι δύσκολο να ξανακάνεις τέτοιες σκηνές. Αυτές οι σκηνές είναι συνήθως μια με δύο λήψεις. Εκεί βγαίνει το καλό. Τυχαία έσωσα τη ζωή της Ελένης.

Στενοχωριέμαι που τελειώνει αυτό το ταξίδι στις Άγριες Μέλισσες. Όταν τελείωσα τα γυρίσματα δεν στενοχωριόμουν τόσο. Είπα έκανε τον κύκλο του. Χθες που είδα το επεισόδιο… Νομίζω χθες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Σίγουρα στενοχωριέσαι. Γίναμε οικογένεια εμείς με αυτά τα παιδιά. Αλλά πάμε παρακάτω.

Προχωράμε. Ήταν ένα δώρο οι Μέλισσες. Δε νιώθω δικαίωση, νιώθω χαρά. Ότι ήρθαν ωραία τα πράγματα» εξήγησε η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top