Ο γιος του Harry και της Meghan Markle έγινε ενός και το παλάτι του Kensington μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία. Είναι γνωστό πως από τότε που οι γονείς του Archie αποχώρησαν από την βασιλική οικογένεια, ο επίσημος λογαριασμός του του Sussex Royal έχει πάψει να ενημερώνεται. Με αφορμή λοιπόν τα πρώτα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα, και με δεδομένο ότι ο επίσημος λογαριασμός των γονιών του στο Instagram έχει πάψει να ενημερώνεται, πριν από λίγες ώρες ανέβηκε μία φωτογραφία με ευχές στον αντίστοιχο του Kensington Royal.

«Ευχόμαστε στον Archie χαρούμενα πρώτα γενέθλια σήμερα» έγραφε η λεζάντα κάτω από το πορτρέτο, στο οποίο ποζάρουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μαζί τους φυσικά οι Meghan, Harry και Archie. H εικόνα προέρχεται από τη βάφτιση του πρίγκιπα και έχει τραβηχτεί πριν από την αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η συγκινητική αυτή κίνηση των Kate και William επιβεβαιώνει με έναν τρόπο ότι διατηρούν άριστες σχέσεις με τους συγγενείς τους που βρίσκονται πλέον στο Λος Άντζελες, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Και στον λογαριασμό Royal Family όμως ανέβηκε μία φωτογραφία προς τιμήν του Archie.

«Χρόνια πολλά στον Archie Mountbatten-Windsor που σήμερα γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια! Ο Archie είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας.» ανέφερε η λεζάντα σ’ αυτή την εικόνα, από την πρώτη επίσημη συνάντηση του μικρού με την Ελισάβετ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!