Η συμφωνία του Kobe Bryant με τη σύζυγό του να μην πετούν μαζί με ελικόπτερο

Η συμφωνία του Kobe Bryant με τη σύζυγό του να μην πετούν μαζί με ελικόπτερο

Πριν από λίγες ώρες το περιοδικό People αποκάλυψε μία συμφωνία που είχε κάνει ο Kobe Bryant με τη σύζυγό του, Vanessa.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο θρύλος του μπάσκετ και η σύζυγός του που παντρεύτηκαν το 2001, είχαν συμφωνήσει για λόγους ασφαλείας να μην πετάνε ποτέ μαζί με το ελικόπτερό τους! Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Βryant «πετούσε» μόνο με τον πιλότο που Ara Zobayan, ο οποίος σκοτώθηκε και αυτός στη μοιραία πτήση, μαζί με τον Κοbe, την 13χρονη κόρη του Gianna, και άλλους 6 ανθρώπους!

Παλαιότερα στο μεταξύ, ο Bryant είχε εξηγήσει ότι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο πτήσης, όσο ακόμη έπαιζε στους Lakers ώστε να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και λιγότερο κολλημένος στην κίνηση.

«Καθόμουν κολλημένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω κάποια σχολική παράσταση. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα ακόμη να προπονούμαι και να εστιάζω στη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα να μην συμβιβάζομαι αναφορικά με τον χρόνο που αφιερώνω στην οικογένεια. Οπότε, τότε έψαξα τα ελικόπτερα, ώστε να μπορώ να προσγειώνομαι και να επιστρέφω μέσα σε 15 λεπτά, και κάπως έτσι ξεκίνησε», είχε πει στον Alex Rodriguez το 2018.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top