Η συζήτηση της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της

Η συζήτηση της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της

 

Στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αποκάλυψε πως μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά την ανακοίνωσή της ενώ δήλωσε πως είναι σίγουρη ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεοπτική πραγματικότητα με κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Αν θα το έκανε μόνο έτσι θα το έκανε η Ελένη. Πάντα διαλέγει σημαδιακές ημέρες, δεν κάνει τίποτα τυχαία. Γενικά με την Ελένη δεν ψιλιάζεσαι εύκολα μέχρι που σκάει η βόμβα και λες “εγώ που ήμουνα”. Μιλήσαμε αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής και της λέω «έπρεπε να είμαστε και σε αυτή την ιστορική στιγμή μπροστά» και γέλαγε και μου είπε κάποια πράγματα. Την άκουσα πολύ ήρεμη, είναι μια απόφαση που της έδωσε χαρά. Σίγουρα δεν είναι μια απόφαση ειλημμένη. Είναι ένα άτομο που αναπνέει και η τηλεόραση αναπνέει από αυτό. 

Εγώ έμεινα μαζί της δέκα χρόνια. Είναι πολύ του στυλ μου ως άνθρωπος και συνεργάτης. Είναι επαγγελματίας, είναι ένας άνθρωπος extra large παρότι το νούμερό της είναι extra small. Είναι άνθρωπος που δε ξεχνάει και σίγουρα ένας άνθρωπος που θα συνεργαστεί μαζί της θα είναι ένας άνθρωπος που έχει τη λογική του θα δουλέψουμε και θα είμαστε πάντα alert.

Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει. Η επιστροφή της, τώρα που κλείνει αυτό το κεφάλαιο, γιατί έχει μάθει να κλείνει κεφάλαια, πιστεύω ότι θα είναι με κάτι εντελώς διαφορετικό. Εύχομαι να κάνουμε τα τσίπουρα που είπαμε και εύχομαι η χαρά που άκουσα χθες στο τηλεφώνημα να διαρκέσει και καλό come back» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top