Η σκληρή απάντηση του Ορέστη Τζιόβα στις δηλώσεις του Γιάννη Λιγνάδη για «συνωμοσίες»

Η σκληρή απάντηση του Ορέστη Τζιόβα στις δηλώσεις του Γιάννη Λιγνάδη για «συνωμοσίες»

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Γιάννης Λιγνάδης ανέφερε στο δικαστήριο το όνομα του Ορέστη Τζιόβα, χρησιμοποιώντας μια δήλωση του ηθοποιού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ότι γνώριζε τι θα συμβεί με τον σκηνοθέτη ενάμιση χρόνο πριν.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λιγνάδης κατέθεσε: «Φιλοδοξίες και ανταγωνισμοί. Αυτά υπάρχουν παντού. Απλά στον χώρο του θεάτρου είναι σε μια υψηλή ένταση που φτάνει κάποιες στιγμές στην κακοήθεια. Οι υποθέσεις είναι 100% κατασκευασμένες. Υπάρχει ένας ηθοποιός ο Ορέστης Τζιόβας, λαλίστατος, έχει πει σε συνέντευξή του ότι προετοιμάζεται κάτι για τον Λιγνάδη έναν χρόνο πριν και του λέει ο δημοσιογράφος «συνωμοσία;» και λέει «εεε». Υπονόησε συνωμοσία. Υπάρχει καταγεγραμμένο»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε σκληρή απάντηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Το είδα ότι αναφέρθηκε το όνομά μου στο δικαστήριο. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι η οργάνωση που έχουν κακοποιηθεί να κινηθούν νομικά, δεν ονομάζεται συνωμοσία. Ονομάζεται οργάνωση κατά μιας εγκληματικής πράξης. Όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ζήσει για παρόμοια εμπειρία κι αυτή αναφέρεται σε έναν άνθρωπο συγκεκριμένα, δεν νομίζω ότι ονομάζεται συνωμοσία. Συνωμοσία ονομάζεται να προσπαθήσεις να ονομάσεις αυτήν την οργάνωση συνωμοσία».

Όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει κάτι για όσα ακούγονται, ο Ορέστης Τζιόβας απάντησε: «Δεν έχω λόγο. Αυτά λέγονται στο δικαστήριο. Δεν έχει κάνει κάποια νομική κίνηση εναντίον μου ο Γιάννης Λιγνάδης ώστε να πάρω τα μέτρα μου. Λάθος του να χρησιμοποιήσει σε μια δίκη το όνομα ενός ανθρώπου που δεν είναι μάρτυρας. Εγώ πήρα δημόσια θέση κι έχω πλήρη συνείδηση, επομένως μπορεί να σχολιαστεί αυτή η θέση από οποιονδήποτε. Τώρα να το χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο χωρίς να είμαι μάρτυρας, προφανώς ήταν άχρηστο όπως είπε ο εισαγγελέας».
 

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top