Η σκληρή κριτική του Πάνου Ιωαννίδη σε παίκτη: «Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή»

Η σκληρή κριτική του Πάνου Ιωαννίδη σε παίκτη: «Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή»

Τα bootcamp του MasterChef συνεχίζονται με τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής να ψάχνουν τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα τους κερδίσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Έτσι λοιπόν, στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης αναζήτησαν και άλλους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι.

Ανάμεσα σε αυτούς που διεκδίκησαν μια από τις ελάχιστες ποδιές, ήταν και ο Σταύρος.

Ο ίδιος αφού παρουσίασε στους κριτές το πιάτο του, περίμενε να ακούσει τα αποτελέσματα. Ωστόσο, άκουσε μια σκληρή κριτική από τον Πάνο Ιωαννίδη για την συμπεριφορά που είχε στις auditions.

«Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται μετά; Το μενού θα έχει finger food. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή», είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συμφώνησε, παρόλο που του έδωσε τη λευκή ποδιά για την επόμενη φάση.

Ο Σταύρος μιλώντας στις κάμερες δήλωσε:  «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τη στιγμή, αγχώθηκα γιατί λέω “τώρα δεν του άρεσε το πιάτο μου και την λέει για τον χαρακτήρα μου;”. Στην Κύπρο κάτω με τα παιδιά που κάνω παρέα όλοι θα πουν ότι δεν είμαι και ο πιο ταπεινός άνθρωπος. Αλλά έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω. Εννοείται πάντα με μέτρο αλλά νομίζω το απέδειξα σήμερα».

Δείτε το βίντεο...

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top