Ο Matthew McConaughey σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για κάποια περιστατικά που του συνέβησαν στην εφηβεία και τον σημάδεψαν. Ο McConaughey, αποκάλυψε συγκεκριμένα μια τραυματική εμπειρία που ο ίδιος έζησε στα 18 του, την οποία περιγράφει στη νέα του βιογραφία με τίτλο «Greenlights».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ήταν 18 χρονών. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άντρας τον είχε αναισθητοποιήσει και τον κακοποίησε στο πίσω μέρος ενός βαν ενώ όπως εξομολογείται στη βιογραφία που κυκλοφόρησε την Τρίτη, το είχαν εκβιάσει να κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 15 του έτη.

Μεταξύ άλλων, ο star του Hollywood αναφέρει: «Ήμουν σίγουρος ότι με το προγαμιαίο σεξ θα πήγαινα στην κόλαση. Σήμερα είμαι απλώς βέβαιος ότι δεν ισχύει». Ωστόσο, ο star δηλώνει πως δεν θα ήθελε να θυματοποιήσει τον εαυτό του κι πως επιμένει να βλέπει πάντα την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. «Δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι θύμα. Έχω αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμότησε για να είμαι σήμερα ευτυχισμένος».

Παραδέχεται, μάλιστα, πως το μόνο πράγμα που ήξερε από πάντα για τον εαυτό του, είναι ότι ήθελε να γίνει πατέρας. «Το μοναδικό πράγμα που γνώριζα από πάντα είναι πως ήθελα να γίνω πατέρας. Και παρέμεινε κορυφή για μένα. Το να είμαι μπαμπάς ήταν πάντα το μόνο μου όνειρο… Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο σημαντικό», εξηγεί χαρακτηριστικά, και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από την όμορφη οικογένεια που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

“For it will not be you speaking, but the Spirit of your Father speaking through you” – Matthew 10:20 #greenlightsbook out today. greenlights.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!