Η Sophia Loren αποκαλύπτει το ανεκπλήρωτο όνειρο της ζωής της!

Η Sophia Loren αποκαλύπτει το ανεκπλήρωτο όνειρο της ζωής της!

 

Η Sophia Loren μιλώντας πρόσφατα στο Radio Times Magazine αποκάλυψε πως υπάρχει κάτι που μετανιώνει επειδή δεν το έκανε.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός για την ακρίβεια, ανέφερε πως παρότι προσπαθεί να ζει χωρίς να μετανιώνει για τίποτα, ακόμη εύχεται να είχε παντρευτεί φορώντας λευκό νυφικό.

«Είναι πολύ δύσκολο να λες πως δε μετανιώνεις για κάτι. Στη ζωή περνάς πάντα τόσες πολλές εμπειρίες, αλλά πάντα προσπαθούσα να ζω χωρίς να μετανιώνω. Νομίζω ότι “άγγιξα” μία ήρεμη ζωή. Είχα όλα όσα επιθύμησα ποτέ μου, που είναι μία υπέροχη οικογένεια με όμορφα παιδιά και όμορφα εγγόνια. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω λιγάκι είναι ότι ποτέ δεν παντρεύτηκα φορώντας λευκό νυφικό. Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου, το οποίο είναι ακόμα μέσα μου», επεσήμανε η Loren για να προσθέσει πως δε θα το έκανε τώρα λόγω ηλικίας: «Όχι όχι όχι όχι. Έχω παιδιά. Έχω εγγόνια. Όχι».


Η Loren παντρεύτηκε το 1966 τον Carlo Ponti από τον οποίο απέκτησε τους γιους της Edoardo και Carlo, ενώ διευκρίνισε ότι ο Cary Grant με τον οποίο διατηρούσε σχέση το 1957 δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top