Για την περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στην εντατική μίλησε η Σούλα Λιάκου στη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου περιγράφει το πώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

«Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι. Όταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο Metropolitan. Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα», ανέφερε αρχικά.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus. Πλέον αισθάνομαι μια χαρά, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία. Μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση στο ελικόπτερο και εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Τις ξαναβρήκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς που ήρθα, γιατί οι γιατροί, χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μου έδωσαν τη σωστή θεραπεία», πρόσθεσε η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία σιγά – σιγά επανέρχεται στην καθημερινότητά της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!