Η Τάμτα περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ο πατέρας της κόρης της, την έκλεψε σε ηλικία 14 ετών

Η Τάμτα περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ο πατέρας της κόρης της, την έκλεψε σε ηλικία 14 ετών

Στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» μίλησε η Τάμτα, η οποία για πρώτη φορά περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο σύντροφός της, την έκλεψε.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τα όσα έχω περάσει. Δεν ήταν επιλογή μου να παντρευτώ στα 14. Παντρεύτηκα γιατί με κλέψανε. Δεν ήταν αγόρι μου. Ήμουν κορίτσι του. Δεν ήθελα να παντρευτώ ούτε ένιωθα ερωτευμένη. Είναι πολύ λεπτό το θέμα.

Ερωτεύτηκε το αγόρι. Φιλική σχέση είχαμε. 16 χρονών ήταν. Μου μίλησε στο μετρό και με ακολούθησε μέχρι να πάω στην πρόβα και αγχώθηκα μην με δουν με ένα αγόρι. Κάναμε δυόμιση μήνες παρέα… Μου ζήτησε τηλέφωνο και δεν του έδινα αλλά αναγκάστηκα για να τον διώξω να δώσω το τηλέφωνο της γειτόνισσας μου... Κάποια στιγμή η μαμά μου κατάλαβε πως αυτός το βλέπει πιο σοβαρά και του μίλησε. Του είπε πως ήμαστε μικρά παιδιά.

Αυτός αγχώθηκε με όσα του είπε η μαμά μου και με παίρνει μια μέρα και μου ζήτησε να βγω από το σπίτι... Πήγα και εγώ. Ήρθε με το αμάξι με τους φίλους του και με έπεισε να με πάρει αλλού για να μιλήσουμε. Από την ημέρα εκείνη έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με έκλεψε. Έμεινα έγκυος σε δυο εβδομάδες αφού ήμουν στο σπίτι του. Μείναμε μαζί έξι χρόνια. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτή τη ζωή», είπε, μεταξύ άλλων, η Τάμτα.




Scroll To Top