Η τελευταία σύντροφος του Σπύρου Μισθού αποκαλύπτει: «Διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές»

Η τελευταία σύντροφος του Σπύρου Μισθού αποκαλύπτει: «Διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές»

Η τελευταία σύντροφος του Σπύρου Μισθού μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «T-Live» και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που είχε, ενώ τόνισε πως ο ηθοποιός κατέληξε από πνευμονία.

Όπως εξομολογήθηκε, ο Σπύρος Μισθός που γνώρισε ευρέως το κοινό μέσα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή, έκανε ακτινοβολίες που πήγαν καλά. Στις 20 ημέρες από το τέλος τους, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς βαριάς μορφής πνευμονία και μετά από κάποιες εξετάσεις ο Σπύρος Μισθός διασωληνώθηκε. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έφυγε τελικά από τη ζωή.

«Το γεγονός με την υγεία του ήταν από ο λόγος που ήταν από τον Αύγουστο  στην Πάτρα. Λόγω της εργασίας μου δεν μπορούσα να είμαι στην Αθήνα και να είμαι πολλές ώρες μαζί του και να είμαι δίπλα του. Γι’ αυτό και τον ανέλαβαν οι γιατροί εδώ. Τους μήνες που διανύσαμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι δεν είχε ένταση στη φωνή του και κάναμε μια σειρά εξετάσεων στην Πάτρα. Σε αυτό το διάστημα διαγνώστηκε καρκίνος στις φωνητικές χορδές. Αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να χειρουργηθεί και να ακολουθήσει τις θεραπείες του άμεσα. Όλα πήγαν καλά, ανταποκρινόταν σε κάθε θεραπεία.

Ήταν 30 ακτινοβολίες και έξι χημειοθεραπείες με ανθρώπους δίπλα του που τον πρόσεχαν πολύ. Στις 20 ακτινοβολίες διαπιστώθηκε ότι η νόσος δεν υπήρχε πια, απλά έπρεπε να τελειώσουμε τις θεραπείες σωστά. Ο γιατρός που έκανε τον έλεγχο είπε πως ήδη είχε κάνει επαναλειτουργία η χορδή. Ήμασταν χαρούμενοι. Στις 20 μέρες ο οργανισμός του ήταν λίγο αδύναμος. Πήγε ξανά στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε βαριά πνευμονία.

Οι γιατροί αμέσως τον ανέλαβαν. Όσο πέρναγαν οι μέρες η κατάσταση ήταν σταθερή. Έτρωγε φυσιολογικά. Άρχισε η πτώση στα λευκά και τα ερυθρά αιμοπετάλια. Με μια ταραχή του αναπνευστικού οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως. Μας ενημέρωσαν πως δεν πάει καλά. Αιτία θανάτου ήταν η πνευμονία» είπε, μεταξύ άλλων.

Ακόμα, η σύντροφος του Σπύρου Μισθού ανέφερε ότι τα παιδιά του ήταν μαζί του και ότι όταν περνούσε όλη αυτή η περιπέτεια, οι δυο τους θα ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

Scroll To Top