Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Αμαλίας Κωστοπούλου μετά το σοβαρό τροχαίο

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Αμαλίας Κωστοπούλου μετά το σοβαρό τροχαίο

 

Εσπευσμένα στις ΗΠΑ ταξίδεψε η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.
Το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό»  ο Άρης Καβατζίκης τόνισε πως το τροχαίο ήταν πάρα πολύ σοβαρό και τώρα η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης και ευτυχώς θα ξαναπερπατήσει.

«Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί, βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Το ουσιαστικό και το σημαντικό είναι πως η Αμαλία είναι καλά και θα περπατήσει. Γιατί είχαν και αυτή την αγωνία στο σπίτι τους. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο και για αυτό το λέμε και σήμερα» τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top