Το βράδυ της Πέμπτης o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε για το 7,5 μηνών μωράκι της ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που επέλεξαν με τον σύντροφο της, Δήμο Αναστασιάδη να του δώσουν το όνομα Αρίωνας.

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας»: ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.

«Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους», σημείωσε, επίσης, η όμορφη ηθοποιός προσθέτοντας: «Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, η Τζένη Θεωνά εξομολογήθηκε πως έχει την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά της, αλλά δεν ξέρει αν θα έχει αυτή τη στιγμή τις αντοχές και μάλιστα σε συνδυασμό με την επιθυμία της να επιστρέψει και στο επάγγελμά της:

«Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα για να είναι καλά ο Δήμος με την Τέχνη του, γιατί θα ήταν καλό για όλους μας. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα συμβεί, αλλά το χρόνια που έχουμε περάσει μαζί είναι πλούσια και όμορφα». 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!