Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 15/5 για τον Βασίλη Κικίλια, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας από το πρωί έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία του αγαπημένου της και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

Σε συνέντευξή του, ο Βασίλης Κικίλιας είχε δηλώσει για τη Τζένη Μπαλατσινού: «Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις.

Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα».