Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε on camera πότε γεννάει!

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε on camera πότε γεννάει!

 

H Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας σε λίγους μήνες αναμένεται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Η αθλήτρια και γυμνάστρια ρυθμικής, η οποία  πριν από έναν ακριβώς χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, την κόρη τους Σοφία, περιμένει και πάλι κοριτσάκι.

Μιλώντας «Στη φωλιά των Κου Κου» μέσω Skype, το πρωί της Πέμπτης η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε: «6 Δεκέμβρη μπαίνω στον μήνα μου και επειδή είμαι λίγο μικρόσωμη ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσω, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Τοξότης θα βγει σαν τον μπαμπά» 

Παράλληλα, μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται τα όσα συμβαίνουν η κορούλα της Σοφία, που είναι ενός έτους.

«Η Σοφούλα όσο έχει καταλάβει όταν της λέω “χάιδεψε την αδελφούλα σου” έρχεται και χαϊδεύει την κοιλίτσα», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γέννα που πλησιάζει, τονίζοντας ότι θα είναι μόνο με τον Λευτέρη Πετρούνια στο μαιευτήριο λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν.

«Στην προηγούμενη είχαμε πολύ κόσμο. Ήταν η μαμά μου, η αδελφή μου. Τώρα δεν θα έχω κανέναν από όλους αυτούς. Θα είναι μόνο ο Λευτέρης αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σου αρκεί να είναι ο άνθρωπός σου δίπλα σου», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση, ενώ χαρακτήρισε τον σύζυγό της «χαζομπαμπά».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top