Η Viola Davis απένειμε στον Tyler Petty το βραβείο «Jean Hersholt Humanitarian»

Η Viola Davis απένειμε στον Tyler Petty το βραβείο «Jean Hersholt Humanitarian»

 

Η Viola Davis στα Oscars 2021 απένειμε στον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Tyler Petty, το «Jean Hersholt Humanitarian Award». Η ίδια επαίνεσε τον Petty ως κάποιον που «προσωποποιεί την ενσυναίσθηση» και «πλήρωσε για τις κηδείες των μαύρων, τα ονόματά των οποίων ήταν στα πλακάτ στις πορείες».

«O Tyler ξέρει τι είναι να πεινάς, να είσαι χωρίς σπίτι. Να νιώθεις ανασφαλής και αβέβαιος. Έτσι, όταν αγοράζει προϊόντα παντοπωλείου για 1.000 από τους γείτονές του, υποστηρίζει ένα καταφύγιο για γυναίκες, ή πληρώνει ήσυχα τα δίδακτρα για έναν εργαζόμενο μαθητή, ο Tyler προέρχεται από ένα μέρος κοινής εμπειρίας».

Το βίντεο που επισήμαινε τις ανθρωπιστικές προσπάθειες του Perry περιελάμβανε την Whoopi Goldberg, η οποία είπε για εκείνον: «Αυτός ο άνθρωπος έχει το καλύτερο που θα μπορούσες να ζητήσεις από οποιονδήποτε άνθρωπο. Και αυτό είναι να νοιάζεσαι τους συνανθρώπους σου».

Στη σκηνή, ο Petty έδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Davis , το Διοικητικό Συμβούλιο, την Goldberg και την Ava DuVernay, και μοιράστηκε μια ιστορία για μια άστεγη γυναίκα που του ζήτησε τα παπούτσια του. Την πήρε στο στούντιο του και της έδωσε ένα ζευγάρι παπούτσια. «Θυμάμαι που είπε, "Νόμιζα ότι θα με μισούσατε αν ρωτούσα" και της απάντησα "Πώς μπορώ να σε μισήσω όταν ήμουν κι εγώ σαν κι εσένα;" Ελπίζω ότι όλοι μας να διδάξουμε στα παιδιά μας να αρνούνται το μίσος. Αρνούμαι να μισώ κάποιον επειδή είναι Μεξικανός ή επειδή είναι μαύρος ή λευκός ή επειδή είναι LGBTQ. Αρνούμαι να μισώ κάποιον επειδή είναι αστυνομικός. Αρνούμαι να μισώ κάποιον επειδή είναι Ασιάτης. Αφιερώνω το βραβείο σε όποιον θέλει να σταθεί στη μέση, Εκεί συμβαίνει η θεραπεία. Εκεί συμβαίνουν συνομιλίες. Εκεί συμβαίνει η αλλαγή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top