Η Χαρά χωρίς το επίθετο «Βοσκοπούλου» - Απόφαση «βόμβα» από το Εφετείων Αθηνών

Η Χαρά χωρίς το επίθετο «Βοσκοπούλου» - Απόφαση «βόμβα» από το Εφετείων Αθηνών

Οριστικό τέλος στο πολυετές δικαστικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Τόλη Βοσκόπουλο και την πρώην σύζυγό του Τζούλια Παπαδημητρίου και το μήλον της Έριδος την πατρότητα της Χαράς βάζει με απόφαση -βόμβα το Εφετείο της Αθήνας. 

Οι δικαστές εξετάζοντας τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών δικαίωσαν τον τραγουδιστή ενώ η 28χρονη σήμερα Χαρά δεν θα φέρει από εδώ και στο εξής το επίθετο Βοσκοπούλου, σύμφωνα με την Espresso.Το χρονικό της διαμάχης μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του ξεκίνησε το 2007. Τότε το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA, αφού ο ίδιος αμφισβητούσε την πατρότητα της Χαράς. Ωστόσο, εκείνη δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας για το τεστ DNA και παράλληλα ζητούσε την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του σε περίπτωση που εκείνη δεν εμφανιζόταν.
Αυτό συνέβη τρία χρόνια αργότερα και η Χαρά δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα ραντεβού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή το 2010 την προσφυγή του τραγουδιστή και ακύρωσε την συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως κόρης του. Οι δικαστές δέχθηκαν πως ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Χαρά το δικαίωμα της διατροφής κατά τη διάρκεια των σπουδών της.Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν παρέκκλινε ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί. «Εγώ μια κόρη έχω που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου» αναφερόμενος στην κόρη που απέκτησε με τη νυν σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου.


Scroll To Top