Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε τον λόγο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε τον λόγο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

 

Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.   

Η ίδια, όπως ανέφερε σε κάποια instastories που κοινοποίησε, ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί από κορωνοϊό, αλλά έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο για να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από τις δύο συνεχόμενες εγκυμοσύνες της.

Το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον ακριβή λόγο της νοσηλείας της με νέα ανάρτηση στο Instagram.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη κλινική για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου. Just had surgery to fix my umbilical hernia caused by my second pregnancy. All is well and I’ll be returning home soon! Love you all, thank you for your kind messages and get well wishes. #hospital #surgery #doinggood», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη ενώ ανήρτησε και φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top