Η Χριστίνα Αλούπη αποκαλύπτει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της!

Η Χριστίνα Αλούπη αποκαλύπτει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της!

Στην εφημερίδα Real News μιλήσε η Χριστίνα Αλούπη η οποία διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει αυτή τη φορά να μη μάθουν το φύλο του μωρού, παρά τα δημοσιεύματα που έλεγαν πρόσφατα ότι περιμένει αγόρι.«Δεν ξέρω πως προέκυψαν αυτά τα δημοσιεύματα, δεν γνωρίζουμε το φύλο, δεν θέλουμε να το μάθουμε! Έγραψαν και για το όνομα που θα δώσουμε, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Όταν ήμουν έγκυος στον Αντρέα, ήθελα να μάθω το φύλο το συντομότερο δυνατό, δεν κρατιόμουν, αυτή τη φορά θέλω να είναι έκπληξη!» αναφέρει στην εφημερίδα.Όσον αφορά το όνομα: «Είμαστε μεταξύ δύο ονομάτων αν είναι κορίτσι και άλλων δύο αν είναι αγόρι. Θα αποφασίσουμε τη στιγμή που θα το δούμε το μωρό ποιο όνομα της/του πάει περισσότερο».

Η όμορφη Θεσσαλονικιά μιλά, επίσης, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της:

«Κυλάει πολύ δύσκολα, όπως και η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, οι εγκυμοσύνες μου είναι δύσκολες, το σώμα μου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω… Το πρώτο τρίμηνο είχα τόσες αναγούλες, που το πέρασα ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή στον καναπέ, μου ήταν αδύνατο να κουνηθώ. Τους τελευταίους δύο μήνες βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά τώρα δεν έχω ενέργεια, έχω απίστευτη υπνηλία, είμαι μονίμως λαχανιασμένη από την πίεση στα πνευμόνια, πέφτει η πίεση μου και κανένας γιατρός δεν καταλαβαίνει γιατί πονάω παντού… Βλέπω άλλες εγκύους να ζουν τη ζωή τους φυσιολογικά και απορώ πως είναι δυνατόν, εγώ να υποφέρω κάθε λεπτό…».


Scroll To Top