Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε»

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό: «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε»

 

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση των διδύμων  η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Η ίδια μετά τον εμβολιασμό της απάντησε στα instastories σε κάποια υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε άλλη άποψη από μένα. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί έκανα κάτι καλό για τους γύρω μου και τις κόρες μου».

Τα αρνητικά σχόλια ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κάποιοι followers της, κατηγόρησαν τη Χριστίνα Μπόμπα πως λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και σε άλλο χέρι στο βίντεο. 

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο, στο οποίο εξήγησε πως οι εικόνες αντιστρέφονται και είναι διαφορετικές όταν βγάζει selfie από το κινητό της απ’ όταν τραβάει μέσα από τα stories του Instagram.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top