Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια, Ζωή Παπαδοπούλου καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά να εύχεται στην τραγουδίστρια για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η Ζωή Παπαδοπούλου έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος αλλά και για τις δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης που είχε στο παρελθόν.

«Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τα δύσκολα συμπτώματα. Πάντα με τη γνώμη των γιατρών μου συνέχιζα να δουλεύω και το πήγαινα βήμα βήμα. Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει.

Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Αριθμοί είναι. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Δεν κατάλαβα. Και φυσιολογικά» είχε εξομολογηθεί η Ζωή Παπαδοπούλου στο «Πρωινό Μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!