Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», μίλησε ο Ίαν Στρατής, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στις Αθηναϊκές πίστες, αλλά και στη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε:

«Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα. Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ».

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και για τηλεπαιχνίδι και για talent show αλλά δε νιώθω ακόμα έτοιμος. Θα με έβλεπα στον ρόλο του παρουσιαστή με τη σωστή εκπομπή».

Στη συνέχεια ο ταλαντούχος τραγουδιστής αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή αποκάλυψε:

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους» είπε ο Ίαν Στρατής αναφερόμενος στα σχόλια του Αλέξη Κούγια για τη Μαίρη Συνατσάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!