Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Νέες αποκαλύψεις για την σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο!

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Νέες αποκαλύψεις για την σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο!

Μπορεί να έχουν περάσει 42 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα και τώρα είναι πολλές.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ιταλική RAI στις 27Μαρτίου 1977 και καθήλωσε 28 εκατομμύρια θεατές. Στις 3 Απριλίου 1977 μεταδόθηκε από το βρετανικό ΙΤV, με περίπου 21 εκατομμύρια θεατές, ενώ στις ΗΠΑ παίχτηκε το 1981 από το ΝΒC και κέντρισε το ενδιαφέρον 90 εκατομμυρίων ατόμων. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζεται κάθε Πάσχα από διάφορα κανάλια ανά την Υφήλιο.Πολλοί από τους ηθοποιούς δεν γνώριζαν αγγλικά με αποτέλεσμα αρκετές συνομιλίες να ηχογραφηθούν ξανά στο στούντιο. Το ίδιο ίσχυσε και τον Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Βογιατζή που υποδύθηκε τον Ιωσήφ, αφού η φωνή του ντουμπλαρίστηκε από άλλο ηθοποιό.


Ο ηθοποιός Robert Powell που ενσάρκωσε τον Ιησού λέγεται πως τον βάφανε με μια λεπτή γραμμή eyeliner για να φαίνεται το βλέμμα του εξωπραγματικό, ενώ δεν του επιτρεπότανε να ανοιγοκλείνει τα μάτια του στα κοντινά πλάνα κάτι που ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει μόνο μία φορά.


Scroll To Top