Η Ηλέκτρα Αστέρη με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, περιγράφοντας την δική της εμπειρία από τον θηλασμό με τις κόρες της. Όπως δήλωσε η ίδια, οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια μπορούν να θηλάζουν δημοσίως τα μωρά τους, αφού τα… περίεργα βλέμματα πλέον περιορίζονται.

«Αυτή την εβδομάδα γιορτάζουμε την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Οι δυο μου κόρες θηλάζουν ακατάπαυστα μέχρι και σήμερα. Σχεδόν 3.5 χρόνια η μεγάλη μας και 1 χρόνο η μικρή. Και συνεχίζουμε μέχρι όσο επιθυμούν τα κορίτσια μας. Το ταξίδι είναι υπέροχο. Με τα πάνω και τα κάτω του. Με τις ομορφιές και τις δυσκολίες του. Όπως κάθε τι που αξίζει άλλωστε.

Τα οφέλη του θηλασμού είναι πλέον πασίγνωστα και είμαι πανευτυχής για αυτό. Οι νέες μητέρες είναι πολύ πιο ενημερωμένες από όταν ξεκίνησα εγώ και γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα για τον μητρικό θηλασμό και την σημασία του. Πλέον, η μαμά μπορεί να δένεται με το μωρό της, να το ταΐζει και να το κανακεύει δημόσια, χωρίς περίεργα βλέμματα. Πλέον, έχει αρχίσει να θεωρείται φυσιολογικό και όχι αξιοπερίεργο»  έγραψε στην ανάρτησή της η Ηλέκτρα Αστέρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!