Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της σήμερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Με τον Δημήτρη δεν είχαμε ανταγωνισμό στη δουλειά. Δεν σου λέω ότι δεν φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι τότε, αλλά στο μεταξύ μας κομμάτι δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα επειδή ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στην συντακτική ομάδα και εκεί υπήρχε μια μικρή διαμάχη. Κρατάμε καλή σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά τον θεωρώ οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της αλλά και τω πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ανέφερε: «Σίγουρα δεν νιώθω δημοσιογράφος. Για εμένα το τραγούδι ήτανε φυσικό επόμενο, δηλαδή από πριν ασχοληθώ από με την δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία ήταν κάτι που προέκυψε από το «παιδί μου πάρε ένα πτυχίο για να έχεις».

«Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση. 10 χρόνια πίσω τώρα, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν μαθημένοι ότι έπρεπε να περάσουμε τα δύσκολα, να κουραστείς, να μην κοιμάσαι να μην πληρωνόμαστε. Όλο αυτό μας το είχαν τοποθετήσει και περάσει καλά στο κεφάλι μας. Ωστόσο, μπορώ να σου πω ότι έχουν υπάρξει πολλές φορές σε συνεργασίες που έχω κάνει, που επειδή ήμουν νεότερη, με ακούγανε», επεσήμανε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!