Ιλένια Ουίλιαμς: Η αποκάλυψη που έκανε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

Ιλένια Ουίλιαμς: Η αποκάλυψη που έκανε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί
Πανικό έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, η σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Ooh la la», σχολιάστηκε το συγκεκριμένο συμβάν και μεταξύ άλλων η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στη δική της τραυματική εμπειρία, που έζησε πριν ένα χρόνο, έξω από νυχτερινό μαγαζί.

«Εγώ θα σας πω μία εμπειρία που είχα δυσάρεστη πριν από ένα χρόνο, είχα πάει σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί και δεν είχα δώσει τα αυτοκίνητο μου στους παρκαδόρους και το είχα αφήσει ακριβώς πίσω από το μαζί και έφυγα λίγο πιο νωρίς γιατί δούλευα το πρωί. Ήμουν μόνη μου και με το που μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο, βλέπω έναν άνθρωπο να έρχεται κατά πάνω μου. Προλαβαίνω εγώ να μπω στο αυτοκίνητο και κολλάει στο παράθυρο τα γεννητικά του όργανα. Ήταν τρείς η ώρα την νύχτα, δεν κατάλαβα έτσι όπως ερχόταν, νόμιζα ήταν ο παρκαδόρος και τα χάνω και πως έφυγα δεν θυμάμαι…», είπε μεταξύ άλλων η Ιλένια Ουίλιας στην σοκαριστική της περιγραφή.Scroll To Top