Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων, απάντησε και για την ερώτηση που είχε δεχθεί πρόσφατα σχετικά με τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος είχε ρωτήσει την Ηλιάνα Μαυρομάτη αν θεωρεί πως η Δέσποινα Βανδή ζηλεύει βλέποντας αυτές τις σκηνές. Τότε, η Ηλιάνα είχε απαντήσει: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Η απάντηση της Ηλιάνας Μαυρομάτη στο περιοδικό

«Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη και για τη σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς. Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στο περιοδικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!