Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στο σχολείο είχα κάποια θεματάκια…»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στο σχολείο είχα κάποια θεματάκια…»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η «σκληρή» κριτής του Greece’s Next Top Model και ένα από τα ελάχιστα διεθνή μοντέλα με καταγωγή από την Ελλάδα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Omikron της Κύπρου όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια.

Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν;

Λίγο περίεργα... Έχω μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί οι δικοί μου να μην είναι σήμερα μαζί, αλλά αυτό δεν άφησαν να με επηρεάσει. Ήταν όλοι δίπλα μου πάντα! Μόνο στο σχολείο είχα κάποια θέματα, γιατί μου την «έλεγαν» οι συμμαθητές μου, που ήμουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή. Δεν ήμουν όμορφο κορίτσι.

Πλάκα κάνεις;

Όχι, αλήθεια. Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά. Όμως επέστρεφα σπίτι και τα ξεχνούσα όλα. Θυμάμαι το σπίτι μου γεμάτο κόσμο. Με τους παππούδες μου, τις θείες, τους θείους μου. Είμαστε όλοι δεμένοι κι ο ένας για τον άλλο. Είμαστε μία μεγάλη, «τρελή», ελληνική οικογένεια. Μία τέτοια θέλω να κάνω κι εγώ!

Scroll To Top