Στην εκπομπή  «Πρωινό» μίλησε ο Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σ τη μήνυση που φέρεται να κατέθεσε ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος εναντίον του, ενώ αποκάλυψε και την εμπλοκή πολιτικών στο κύκλωμα αυτό.

«Εγώ ενημερώθηκα για αυτή τη μήνυση από τα μέσα. Δε μου έχει παραδοθεί ακόμη. Φαντάζομαι υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αν και εφόσον λάβω κάποια έγγραφα θα ενημερώσω το κοινό. Εγώ δεν κρύβομαι. Προφανώς αφού το αυτόφωρο κρατάει δυο μέρες, φρόντισα να είμαι κάπου προφυλαγμένος. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το αυτόφωρο. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου. Δέχομαι απειλές γενικού περιεχομένου. Δε φοβάμαι και θα το αποδείξω. Για μένα αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με μένα και τον κόσμο. Ξεκινάει από την κοπέλα που βιάστηκε και για όλα τα υπόλοιπα θύματα που με εμπιστεύτηκαν» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Παράλληλα ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε ότι έχει συλλέξει ονόματα που εμπλέκονται και είναι από διάφορους κλάδους.

«Υπάρχουν θέματα που ανήκουν στον αθλητισμό, στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα από ριάλιτι και το μεγάλο κεφάλι είναι επιχειρηματίες που έχουν χρήματα και άκρες να το στηρίξουν αυτό. Οι κοπέλες που μου έδωσαν τα στοιχεία, λαμβάνουν και αυτές μηνύματα. Υπάρχουν κοπέλες που φοβούνται για τη ζωή τους κι εγώ έχω δημοσιοποιήσει από αυτά που έχω λάβει το 1/10» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ο Ηλίας Γκιώνης τόνισε ότι δεν έχει κληθεί από τις Αρχές.

«Και να μου ζητήσουν δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ από την ελληνική αστυνομία γιατί με την έρευνα που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άτομα που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς. Όλο αυτό το κύκλωμα εμπλέκει μέσα και ονόματα πολιτικών, τα οποία είναι τεράστια και όπως με ενημερώνουν οι δημοσιογράφοι σύντομα θα βγουν στο προσκήνιο» δήλωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!