Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Netflix η σειρά «Inventing Anna» που αφηγείται την αληθινή ιστορία της Anna Delvey που εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης, παριστάνοντας μια Γερμανίδα κληρονόμο.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η Anna Sorokin (όπως ήταν το πραγματικό της όνομα), ήταν στην πραγματικότητα μια ρωσικής καταγωγής βασίλισσα της απάτης που μεγάλωσε στη Γερμανία και ξεγέλασε με κάποιον τρόπο τους εξαιρετικά πλούσιους και ισχυρούς της Νέας Υόρκης να της δανείσουν πάνω από 275.000 δολάρια.

Την Anna Delvey (Anna Sorokin) στη σειρά «Inventing Anna» υποδύεται η   Julia Garner, η οποία αν και θα μπορούσε να ενσαρκώσει την ψεύτικη κληρονόμο με έναν δικό της τρόπο, η ίδια προτίμησε να γνωρίσει από κοντά τη γυναίκα που ξεγέλασε τη σοσιαλιτέ της Νέας Υόρκης και εξαπάτησε τράπεζες και ιδρύματα.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα επιθυμούσε να γνωρίζει τη Delvey, ώστε να μπορεί να μιμηθεί φυσικά τον τρόπο που φέρεται και να αποδώσει όσο πιο πιστά γίνεται την περίεργη προφορά της.

Η Julia Garner, μιλώντας για τη συνάντησή τους, αφηγήθηκε πως την είδε πρώτη φορά στη φυλακή και το συναίσθημα που ένιωσε ήταν δέος.

«Πώς πάει το γύρισμα» τη ρώτησε, με την ηθοποιό να απαντά «καλά, σ’ ευχαριστώ».

Ο πάγος έσπασε όταν η Delvey τη ρώτησε με ποιον τρόπο θα την υποδυθεί, με τη Garner να της κάνει την ίδια ερώτηση με την προφορά που θα χρησιμοποιούσε για τον ρόλο.

 Η «κληρονόμος» βρήκε την αντίδραση της ηθοποιού πολύ αστεία, με αποτέλεσμα να λυθεί περισσότερο στη μεταξύ τους συζήτηση.

Η Garner μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει πως συμπάθησε την εγκληματία, δεδομένης της ζωντάνιας που είχε κατά τη συνομιλίας τους, το χαρακτηριστικό που συνειδητοποίησε πως ήταν εκείνο που τη βοήθησε να εξαπατήσει την ελίτ της Νέας Υόρκης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ακόμα κι αν γνωρίζει πολύ καλά το τι έκανε η Delvey, «ήταν σκοπός μου ο κόσμος να τη δει ως άνθρωπο, και όχι ως καρικατούρα».

«Δεν χρειάζεται να συμφωνούν με αυτά που έκανε, όμως θα πρέπει να είναι ανοιχτοί και πρόθυμοι να καταλάβουν γιατί το έκανε. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και η Anna είναι ένας άνθρωπος», υποστήριξε η Garner, πράγμα που εξήγησε και στην ίδια την εγκληματία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!