Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Δεν μπορούσα να μιλήσω από τα κλάματα»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Δεν μπορούσα να μιλήσω από τα κλάματα»

 

Συνέντευξη στο TV έθνος έδωσε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το τελευταίο γύρισμα στη σειρά «Το σόι σου».

Πέντε χρόνια «Σόι» Περιγράψτε μας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα.

Θα σας μιλήσω για το τελευταίο γύρισμα, όπου σχεδόν δεν μπορούσα να μιλήσω από τα κλάματα. Ευτυχώς που οι σεναριογράφοι είχαν γράψει ότι η Αντωνία έκλαιγε σε όλο το επεισόδιο και έτσι έβαλα όλο το συναίσθημα στο ρόλο. Πέντε χρόνια ήταν αυτά, δεν τα προσπερνάς έτσι εύκολα, χωρίς να σε αγγίξουν.

Νιώσατε ότι υπήρξαν τηλεθεάτριες που ταυτίστηκαν με την Αντωνία; Ειδικά στα επεισόδια με την υιοθεσία και την εξωσωματική υπήρξατε αποδέκτης σχολίων;

Πάρα πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με αυτό το ρόλο. Δεχόμουν καθημερινά σχεδόν μηνύματα στα οποία μου έγραφαν τι τραβούσαν με τις πεθερές τους, με τους μαμάκηδες συζύγους τους. Άλλες φορές πάλι μου ζητούσαν να αντιδράσω απέναντι στην Αλεξάνδρα, σαν να ήθελαν να πάρω το αίμα τους πίσω για όσα τραβούσαν οι ίδιες από τις δικές τους πεθερές. Σε ότι αφορά τα επεισόδια με την εξωσωματική και την υιοθεσία, πραγματικά δεν είχα φανταστεί τον αντίκτυπο που θα είχε.

Μίλησα με γυναίκες που προσπαθούν για χρόνια να αποκτήσουν παιδί και έμαθα πολλά. Όταν άρχισαν να παίζονται τα επεισόδια, τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν πραγματικά από τα πιο όμορφα και συγκινητικά. Τα έχω κρατήσει σχεδόν όλα. Μου έγραφαν ότι χαίρονται που κάποιος προσεγγίζει ένα τέτοιο θέμα με τέτοια λεπτότητα.

Είναι αλήθεια ότι με την τηλεοπτική σας πεθερά, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, σας συνδέουν στενοί φιλικοί δεσμοί;

Δεν είμαστε μόνο φίλες με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, είμαστε… οικογένεια. Για μένα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής μου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top