Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», η οποία κλείνει τον κύκλο της στον ΣΚΑΙ μετά από δύο χρόνια προβολής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιο λαμπερή από ποτέ φορώντας ένα floral φόρεμα και φανερά συγκινημένη, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και φυσικά τους τηλεθεατές που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, πολλά χαμόγελα, πολλές δυσκολίες. Έγιναν πράγματα που μας έκαναν πολύ πιο δυνατούς και δεμένους και αυτό κρατάμε», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!