Ιωάννα Μαλέσκου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εμένα αυτό που με πειράζει…»

Ιωάννα Μαλέσκου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εμένα αυτό που με πειράζει…»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε  η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ρωτήθηκε για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου .

«Το ξέρεις καλά ότι για να μιλήσω συντρέχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω. Θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει και το μοιράστηκα στην εκπομπή είναι το αθέμιτο γενικά, όποιο φύλο και αν πράττει με αυτόν τον τρόπο. Το λες και αντιδεολογικό, κάτω από τη ζώνη και δεν εννοώ την τηλεοπτική ζώνη.

Δεν ισχύουν όλες οι ακρότητες που ακούγονται. Δεν απαντάω στα περί μηνύσεων. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και κυρίως στις γυναίκες, γιατί στις γυναίκες απευθύνομαι ως επί το πλείστων. Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και κυρίως ο σταθμός στεναχωρήθηκε από όλο αυτό.

Το πιο σοβαρό για εμένα είναι, όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Τώρα ο κόσμος θα κρίνει. Όταν θολώνουμε γενικά τα νερά και τα πράγματα και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Από εκεί και πέρα συμβαίνουν και λάθη και εγώ μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ. Απλώς να είμαστε πιο προσεκτικοί.», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top