Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε on camera κάνοντας τον απολογισμό της στον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε on camera κάνοντας τον απολογισμό της στον ΣΚΑΪ

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου στη σημερινή της εκπομπή θέλησε να αποχαιρετήσει τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, κάνοντας παράλληλα έναν μικρό απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον ΣΚΑΪ.

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά. Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος και πολύ ευαίσθητος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ γι’ αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, αλλά πιο πολύ εσένα γιατί μου έμαθες πράγματα. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σου.
Δεν είσαι κουτσομπόλα, δεν είσαι τεμπέλα, δεν είσαι απρόσωπη, δεν είσαι παρτάκιας, είναι πολλά τα “δεν είσαι”. Είσαι μια κοπέλα που έχεις και μόρφωση, αλλά και παιδεία που είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν και τα δύο μαζί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να συγκινείται.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top