Η Ιωάννα Μαλέσκου  τέσσερις περίπου μήνες μετά το φινάλε του «Love it» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ ενώ αποκάλυψε και εάν της έχει λείψει η τηλεόραση.

«Το ερώτημα δεν είναι αν έχει λείψει σε μένα η τηλεόραση, αλλά αν έχω λείψει εγώ στο τηλεοπτικό κοινό. Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά και την τηλεόραση με την ευρεία έννοια της επαφής με τον κόσμο. Παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, ναι, η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Απλά αυτή την περίοδο το παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Σίγουρα θα δείτε κάτι από μένα.

Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και συ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου. Το τι θέλεις πραγματικά όμως είναι αυτό που για μένα μετράει. Γιατί όλα γίνονται στη σωστή στιγμή, στην ώρα τους.

Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Πρέπει να πατάμε καλά στα πόδια μας και επειδή όλα ρέουν, όλα αλλάζουν δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα που ενέπλεκε το όνομά της με σκευάσματα αδυνατίσματος, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε:

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που λες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Το να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν που δεν εγκρίνεις, είναι κάτι που και μόνο ακούγοντάς το λέω αποκλείεται. Με παρουσιάζει ότι είμαι σε διαμάχη με διαιτολόγους γιατί υποτίθεται χρησιμοποιώ αυτά τα σκευάσματα και έχασα τα κιλά. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια και είναι σοβαρό. Κάποιοι άνθρωποι χάκαραν τον λογαριασμό μου και κινούνταν σαν να είμαι εγώ. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για αυτό που συνέβη με τα σκευάσματα αλλά θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!