Τον έρωτα στα μάτια γνωστού επιχειρηματία φαίνεται να βρήκε η Ιωάννα Μπέλλα, Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η διάσημη καλλονή έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ντένη Παπαγεωργίου, τόσο που δεν αποκλείεται να μιλάμε για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.
Μπορεί και οι δύο να κρύβουν προς το παρόν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παραμένουν αχώριστοι.
Πρόσφατα, μάλιστα, η Σταρ Ελλάς γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε στο σπίτι του γνωστούς επιχειρηματία, κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι του.
Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, προσδίδοντας εμμέσως έτσι τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.
Οι δυο τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη, πέρασαν μαζί στην Πάρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα. Εκεί, εθεάθησαν με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι, με το οποίο κάνουν πολλή παρέα το τελευταίο διάστημα.
Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…