Ιωάννα Μπέλλα: Το σχόλιο που την ενόχλησε περισσότερο στο GNTM

Ιωάννα Μπέλλα: Το σχόλιο που την ενόχλησε περισσότερο στο GNTM

Καλεσμένη στo «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία παραδέχθηκε πως όταν πήγε στο GNTM ακούστηκαν σχόλια που την ενόχλησαν πολύ.

«Ο τρόπος τους θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ευγενικός σε ένα παιδί, γιατί είμαι παιδί - μην το ξεχνάμε αυτό. [...] Με κάλεσαν, δεν δήλωσα μόνη μου συμμετοχή. Δεν είχα σκοπό να πάω σε κάποιο ριάλιτι, αλλά μου το πρότειναν, το έβλεπα και παλιά, μου άρεσε και είπα να το κάνω» σχολίασε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Οι συγκεκριμένοι ήταν αληθινοί, είπαν τη γνώμη τους. Αλλά με τρόπο που δεν περίμενα εγώ. Νομίζω το χειρότερο ήταν το “όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”. Και μάλιστα δεν το άκουσα κιόλας, όταν κάναμε το γύρισμα. Το είδα στην τηλεόραση. Το είπε ο κ. Σκουλός που τον εκτιμώ και είναι από τους αγαπημένους μου φωτογράφους. Δεν περίμενα να μιλήσει έτσι. Ο τρόπος και ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο είναι το παν».

 Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε πως ευχαρίστως θα συνεργαζόταν μαζί του, αφού είναι επαγγελματίας.

«Είμαι τόσο επαγγελματίας που θα συνεργαζόμουν με όλους. Άλλο επάγγελμα, άλλο σχέσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπέλλα.

Scroll To Top