Η Ιωάννα Ντέντη που γνωρίσαμε στο πρώτο «Next Top Model» που παρακολουθήσαμε στην Ελλάδα, μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που το θέλουν να είναι αυτό το τέταρτο μέλος στην κριτική επιτροπή του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ και ήταν ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Το GNTM ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και ήθελα να αποχωρήσω από αυτό, αλλά επειδή η Βίκυ πίστευε πολύ σε μένα μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν στην αποχώρηση από το GNTM, αλλά πρόσφατα ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φανταστική κοπέλα και σούπερ επαγγελματίας στη δουλειά της και αν κάτι τέτοιο θα γινόταν, θα ήταν και η πρώτη που θα μου δώσει συμβουλές», είπε η Ιωάννα Ντέντη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!