Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» ήταν  η Ιωάννα Παππά, η οποία συγκινήθηκε μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της από κορωνοϊό.

«Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια. Η μητέρα μου έφυγε από κορωνοϊό. Ήταν πολύ σοκαριστικό, απλά το ότι ταυτιζόσουν με αυτές τις ιστορίες καθημερινά και ήξερες ότι άλλες 100 οικογένειες περνούσαν τα ίδια με σένα, για τον ίδιον ακριβώς λόγο. Ήταν κάτι που δεν ξέρουμε και πόσο συχνά ερχόμαστε σε επαφή με κάτι ανάλογο.

Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο με Covid-19 και δεν μπορούσαμε να τη δούμε. Ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Μιλήσαμε το τελευταίο απόγευμα πριν μπει στην εντατική και μετά ποτέ ξανά. Είναι σκληρό. Είναι σαν τροχαίο, είναι κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω δηλαδή τι είναι καλύτερο και τι είναι χειρότερο από το να προετοιμαστεί κάποιος, να έχει έναν άνθρωπο δικό του και να ζήσει τη διαδικασία της αναχώρησης σταδιακά. Νομίζω ότι πάντα πονάει και δεν υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις.

Έμεινε στο νοσοκομείο έναν μήνα. Σε αυτή την κατάσταση που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εκείνη την περίοδο, που ήταν πολύ ακραία στιγμή γιατί ήταν η μετάλλαξη Δέλτα, νομίζω ότι δεν ήταν και ακριβώς ζωντανοί οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νοσοκομεία. Το πιο σκληρό με αυτή την ιστορία που όλοι το φοβόμασταν και το φοβόμαστε ακόμα είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής οπότε δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η επαφή. Είναι πολύ σκληρό αυτό το κομμάτι.

Μεγαλώνοντας ξέρεις ότι μπορεί να έρθει η στιγμή που κάποιος δικός σου θα φύγει, οπότε προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση σου. Προσπαθείς να προλάβεις το γεγονός. Ό,τι και να έχεις πει, όσες αγκαλιές έχεις πάρει τον άνθρωπό σου, νιώθεις ότι ήθελες άλλα τόσα και να πεις και να κάνεις. Η μητέρα μου πρόλαβε να ζήσει τον Αντώνη για δύο χρόνια»,  είπε φανερά συγκινημένη η Ιωάννα Παππά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!