Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

 Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

 

Η Ιωάννα Πηλιχού με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που ξεκινάει σε λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε πως διαφωνεί, ενώ αποκάλυψε πως είχε μια πολύ άσχημη συνεργασία μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντί της τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο.» αποκάλυψε αρχικά η Ιωάννα.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά, γιατί αν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως αυτό που βλέπω τώρα, προφανώς δεν είμαι πλασμένη για αυτό. Μετά δεν ξανά συνεργάστηκα με κάποιους ανθρώπους. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν συνεργάστηκα πότε και δεν θα ξανά συνεργαζόμουν».

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top