Η Ιωάννα Σιαμπάνη, η οποία σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. 

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που έχει δεχθεί από ακολούθους της και κατακρίνουν την επιλογή της να μοιράζεται στιγμιότυπα της εγκυμοσύνης της, αλλά και να δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά. 

«Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν.

Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και καμιά δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου.  Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό» έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!