Την Ιωάννα Σουλιώτη εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Το επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το GNTM, αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά στο άμεσο μέλλον.

«Ναι, θα μου άρεσε να κάνω μία εκπομπή στην τηλεόραση που να μην προσβάλλει, αλλά να δίνει χαρά, αισιοδοξία και λύσεις. Υπάρχουν εκπομπές που αντιμετωπίζουν τον κόσμο με μία αξιοπρέπεια και άλλες που δεν το κάνουν» δηλώνει η Ιωάννα Σουλιώτη, ενώ επισημαίνει ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο concept στο μυαλό της.

«Το GNTM είναι λίγο υπερβολικό στο πώς χειρίζεται τον λόγο απέναντι στα κορίτσια. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση, ειδικά σε κορίτσια και αγόρια που πάνε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα» αναφέρει για το reality μόδας και τονίζει: «Το GNTM κάνει λίγο μόδα, αλλά πλέον είναι κυρίως reality. Εμείς δεν έχουμε ζήσει ποτέ τέτοιες συμπεριφορές ως μοντέλα».

Για το εάν βλέπει το GNTM ως τηλεθεάτρια, η Ιωάννα Σουλιώτη απαντά: «Δεν το παρακολουθώ, γιατί εκνευρίζομαι με τον τρόπο που μιλάνε στα παιδιά και τα κάνουν να στεναχωριούνται και να κλαίνε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!