Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να κρύψει τόσο την χαρά όσο και τις ανησυχίες που έχει καθώς είναι η πρώτη φορά που μένει έγκυος.

Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και ταλαιπωρείται από εμετούς και ζαλάδες, γι’ αυτό και αποφεύγει να βγαίνει έξω. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμη για το φύλο του μωρού που περιμένει, φαίνεται πως η αποκάλυψη έγινε από τη Soula Glamorous, που όταν ρωτήθηκε από followers έγραψε πως το μωρό θα είναι μάλλον κοριτσάκι.


 
Θυμίζουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, σε διάλογο που είχε με τη Soula Glamorous την είχε ευχαριστήσει δημόσια, καθώς, όπως έγραψε, γνώριζε πρώτη για την εγκυμοσύνη της και δεν το επιβεβαίωσε δημόσια.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», είχε σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, με τη Soula Glamorous να της απαντά από την πλευρά της: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!