Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, σε λίγο καιρό. Το ζευγάρι δεν κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και μοιράζονται διάφορες στιγμές από τη καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που απολάμβανα τη βόλτα τους. Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε μια casual εμφάνιση με τζιν παντελόνι, γαλάζιο φούτερ και sneakers. Στην ίδια casual διάθεση ήταν και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος φορούσε γκρι φόρμα, μαύρο φούτερ και sneakers.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη εξήγησε με χιούμορ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει το κρεβάτι στο σπίτι που μένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου . Η ίδια θέλησε με κάθε τρόπο να πείσει τον σύντροφό της πως το κρεβάτι τους χρειάζεται αλλαγή κι έπειτα σχολίασε: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εγώ θα το διώξω αυτό το κρεβάτι. Για να μην νευριάζω όταν σκέφτομαι ότι παλιά είχε κοιμηθεί και με άλλα κορίτσια εδώ».

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency