Τον γύρο του διαδικτύου έκανε προ ημερών η είδηση πως ο Ricky Martin κατηγορείται από τον 21χρονο ανιψιό του, Dennis Yadiel Sanchez, για αιμομιξία και ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Dennis Yadiel Sanchez ισχυρίστηκε ότι είχαν σχέση για επτά μήνες, στη διάρκεια των οποίων «δέχτηκε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις».

Η δικαστική περιπέτεια για τον σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται πως είχε αίσιο τέλος, καθώς σύμφωνα με το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση. Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

 Ο Ricky Martin, μάλιστα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του εγγράφου που αναγράφει πως ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες εις βάρος του.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!