Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στον Νίκο Μπάρτζη στη γενέτειρα του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στον Νίκο Μπάρτζη στη γενέτειρα του μετά την αποχώρησή του από το Survivor

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivo,r ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τραυματισμός που έχει στα γόνατα του είναι αρκετά σοβαρός.

Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην παραλία, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει οριστικά από το Survivor.

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους», είπε μεταξύ άλλων.

Πίσω στην Ελλάδα ωστόσο όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή,  «Το Πρωινό», οι κάτοικοι του χωριού του Νίκου Μπάρτζη, του Ζευγολατιού, του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως έχουν αγοραστεί ήδη 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα τα οποία θα τοποθετηθούν στην Εθνική στο σημείο μετά την Κόρινθο που στρίβεις για Ζευγολατιό.

Το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά στον παράδρομο και αριστερά και δεξιά θα σκάνε τα πυροτεχνήματα.
Ακόμη, ο παρουσιαστής είπε πως θα μαζευτούν στην κεντρική πλατεία του χωριού που θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι - έκπληξη για χάρη του Νίκου Μπάρτζη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top