Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Μαρινέλα Ζύλα.

Ο νικητής του GNTM 3 αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Μαρινέλα Ζύλα, στο ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν, αλλά και στους hates.

«Με τη Μαρινέλα κάνουμε ότι κάνει ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Βγαίνουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο, πηγαίνουμε για φαγητό, για μπάνιο… Δεν έχουμε κανονίσει διακοπές. Ίσως πάω Μύκονο, αλλά δεν είμαι party animal. Στη Μαρινέλα θαυμάζω την κατανόησή της προς εμένα, ειδικά στο χώρο μας. Προς το παρόν, δεν σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε, γιατί θέλω πρώτα να αποκατασταθώ επαγγελματικά λίγο και να κατασταλάξω σε κάποια πράγματα.», είπε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ανέφερε: «Δεν έχει έρθει η ηρεμία. Βγαίνω και θέλουν φωτογραφίες, με ρωτάνε, ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό που με αιφνιδιάζει είναι ότι φτιάχνουν δικά τους ψεύτικα προφίλ και με απειλούν και μου λένε “θα σου βγάλουμε τα μάτια”. Δεν είναι ρατσιστικά, είναι ως προς τις επιτυχίες μου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!